Peter Visser

De oprichter van de praktijk voor fysiotherapie in 1977 en van het Sport-Gezondheids-Centrum in 1989. Sportfysiotherapeut.

Na zijn studie voor fysiotherapie vormde zijn opleiding in militaire dienst tot sportinstructeur en zijn actieve beoefening van de atletiek de basis voor zijn bijzondere interesse voor de sportfysiotherapie. Hij volgde diverse cursussen op het gebied van sportfysiotherapie en manuele therapie. Dit integreert hij nu in zijn fysiotherapeutisch handelen. Ook is hij naast zijn werk in ons centrum actief betrokken bij het geven van cursussen en landelijke ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie. Peter is een van de instructeurs bij de cursus BACKtoGolf.

 

Peter: "Ik heb in de loop der jaren geleerd dat het verhelpen van klachten niet los gezien kan worden van maatregelen en adviezen ter voorkoming van herhalingen (preventie). Mensen bewust maken van de noodzaak tot lichamelijk onderhoud en daar zelf optimale mogelijkheden voor aanbieden in ons centrum is een fantastische en effectieve combinatie. We doen onze uiterste best op ieder gebied onze klanten optimaal van dienst te zijn. Dat vergt veel inzet, scherpte en tijd, maar in onze visie is dat de basis van waaruit we werken. Kwaliteit blijft voor ons daarbij in alles de belangrijkste drijfveer."

 

Lid van:

Rijnland Knie Netwerk

Rijnland Heup & Knie Prothesiologie Netwerk

© 2017 | Design by Phytalis