Visser Clubsupport breidt netwerk uit met ondersteuning van Leiden Atletiek

LEIDEN - Visser Clubsupport heeft een succesvol jaar achter de rug. ZVL Waterpolo en Sporting Trigon sloten beide af met een kampioenschap. Met Visser Clubsupport, het sportnetwerk van Visser Fysiotherapie en Sport, ondersteunen wij de clubs o.a. met fysiotherapie, voorlichting en preventiemaatregelen.

 

Visser Clubsupport is dan ook zeer verheugd om het netwerk uit te breiden met een vereniging die steeds succesvoller wordt in de landelijke atletiek.
Peter Visser, Eveline van Enk (Voorzitter Leiden Atletiek) en Marieke Panman tekenden de sponsorovereenkomst tussen Leiden Atletiek en Visser Fysiotherapie en Sport. De fysiotherapiepraktijk is hierdoor vanaf het komend seizoen de nieuwe partner van de atletiekvereniging.

 

Met onze masters kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie zullen we ons eerst gaan richten op de jeugdige sporters, Ook andere leden kunnen natuurlijk gebruik maken van onze expertise, Leiden Atletiek-leden kunnen bijvoorbeeld altijd binnen 24 uur bij één van onze therapeuten terecht bij een blessure.

Voor meer informatie over ons sportnetwerk Visser Clubsupport kunt u terecht op onze website: http://tinyurl.com/noqsvmk

© 2018 | Design by Phytalis