Wie zijn wij?

Visser fysiotherapie en sport is een HKZ gecertificeerde top praktijk, in 2017 bestaat de praktijk 40 jaar.

Al 40 jaar is de praktijk een begrip in Leiden en omstreken is. Van een éénmanspraktijk zijn we uitgegroeid tot een dynamische praktijk met twee vestigingen in Leiden. Beide vestigingen hebben de beschikking over een grote professioneel ingerichte oefenzaal met kracht- en testapparatuur, waaronder een BIODEX voor isokinetische krachttesten.

 

Onze specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in de revalidatie na operatie aan het bewegingsapparaat, manuele therapie en (top)sportfysiotherapie. Onze behandelwijze kenmerkt zich door de actieve aanpak. De nadruk in onze behandeling ligt op een actieve bijdrage. Oefentherapie (training) is het hoofdbestanddeel van de behandeling. Wij zijn ervan overtuigd dat bewegen en vertrouwen krijgen in het eigen lichaam erg belangrijk zijn om de klacht blijvend te verhelpen.

 

Kinderfysiotherapie

Naast fysiotherapie voor volwassenen , kun je bij ons ook terecht voor kinderfysiotherapie. Kinderfysiotherapie is een specialisme.

 

Revalidatie

Onze fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van bewegen.

Naast het behandelen van uw klachten, zullen zij u ook adviseren om herhaling te voorkomen. Na een uitgebreid intakegesprek bepaalt de fysiotherapeut in samenspraak met u de behandeling die het beste bij uw klacht past. Bij revalidatie na operatie aan het bewegingsapparaat moet u denken aan nieuwe heupen, schouders en knieën, maar ook het herstellen van knie- en enkelbanden.

 

Netwerken

Onze praktijk is bijzonder actief in diverse regionale knie- en schoudernetwerken en behandelen patiënten volgens de daarbij behorende protocollen en meetinstrumenten. Uiteraard leggen wij dit alles vast in een Electronisch Patienten Dossier, waardoor we het verloop van de revalidatie goed kunnen monitoren en uw verwijzer uitgebreid kunnen rapporteren. Verder zijn wij o.a. gespecialiseerd in het behandelen van COPD , oncologie en claudicatio intermittens.

 

Een professioneel team staat klaar om hulp te bieden bij uw klachten. Onderstaand ziet u de samenstelling van ons team.

 

Ons team

Ons team bestaat uit vijftien fysiotherapeuten, waaronder:

1 master sportfysiotherapeuten

3 sportfysiotherapeuten

1 master manueel therapeut

2 master kinderfysiotherapeut

1 manueel therapeut

1 master manueel therapeut

1 fysiotherapeut/bewegingswetenschapper

1 handtherapeut

3 algemeen fysiotherapeuten

 

Direct afspraak maken

Blijf niet doorlopen met uw klachten.

U kunt direct een afspraak bij ons maken. Een verwijsbriefje van uw huisarts of specialist is hiervoor niet nodig. Ons secretariaat is elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur onder telefoonnummer 071-5123111

© 2017 | Design by Phytalis