Sport Je Slank

Blijvend gezond afvallen zonder dieet? Dat is Sport je Slank!

Met Sport je Slank krijgt u 16 weken intensieve begeleiding in sporten en voeding. Geen standaard dieet maar een blijvende verandering van leefpatroon. Dit is de sleutel tot succes en een gezond leefpatroon.U sport iedere maandagavond om 19.00 uur in de sport je slank groep en daarnaast krijgt u individuele voedingsbegeleiding van de (sport)diëtiste.De cursus ziet er als volgt uit:

  • 1x per week les in de Sport je slank- les, in deze les krijg je afwisselend Sport je Fit, Pilates, Body Shape. (maandag avond 19.00 uur)
  • 1x per week sportles naar keuze
  • elke maandagavond van 20.00-20.30 uur een gezamenlijk weegmoment bij de diëtiste, waarbij 1x per maand een lichaamssamenstelling meting op de Tanita SC330s ( deze weegschaal meet oa spier en vetmassa)
  • twee keer een fitheidstest bij aanvang en na 16 weken

Kosten: € 18,- per week. Als u verzekerd bent bij Zorg en Zekerheid dan worden de kosten gedeeltelijk vergoed! De cursus Sport je Slank is een samenwerking tussen Visser Fysiotherapie en Sport en sport|voedingsadviesbureau Feel Good. Zo bent u verzekerd van zeer gekwalificeerde begeleiding die uw leven blijvend zal veranderen!

U kunt iedere week instromen! Zowel de sportlessen als de contactmomenten en groepsbijeenkomsten met de (sport)diëtist vinden plaats op locatie de Arcade.

Aanmelden? Bel 071-7505291 of loop eens binnen.

Mailen kan ook: c.vandiest@sgcvisser.nl en dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

* van tevoren dient u een eetdagboekje bij te houden, deze ontvangt u via de mail.

 

Liever individule begeleiding? Ook dat kan!

U komt 2x per week in groepsverband sporten en maakt de afspraken bij de (sport)diëtist in overleg. Kiest u voor deze begeleiding dan betaalt u de reguliere tarieven voor 2x per week sporten. De begeleiding van de dietiste wordt dan maximaal 3 uur vergoedt vanuit de basis verzekering. ( mits eigen risico op is)

© 2017 | Design by Phytalis