Sport Je Fit

Een te hoge bloeddruk. Een beginnend buikje. Kortademigheid. Algehele lichamelijke slapte. Het zijn de kenmerken van een slechte conditie. Wie een slechte conditie heeft, is niet fit. En is ook niet bestand tegen stress. Wie niet fit is, is snel moe en wie snel moe is, raakt snel geïrriteerd Een goede conditie is onbetaalbaar. Wie zich goed voelt, presteert beter. Wie 'in vorm' is, kan meer aan. Wie fit is, leeft plezieriger.

 

Een goede conditie komt niet vanzelf. Daar moet wat voor worden gedaan. Vast staat dat wie fit wil worden, moet investeren. Vooral tijd. Maar voor de vuist weg beginnen met sporten is niet goed. Wie jaren achtereen niet of nauwelijks heeft gesport, heeft in de eerste plaats goede begeleiding nodig. Om risico's te vermijden. Om blessures te voorkomen. Alleen dan is het mogelijk gericht aan het herstel van de conditie te werken. Deskundige begeleiding is een garantie voor succes. Sport je fit is een uniek concept voor jong en oud!

Er is nadrukkelijk gekozen voor groepen, omdat van samen sporten een stimulerende werking uitgaat. De groepen worden onwillekeurig samengesteld naar de mogelijkheden van de klant. Samen sporten kan met vrienden, mensen met wie je samenwerkt, buurtgenoten. Er zijn tal van mogelijkheden. Iedereen sport op zijn eigen niveau.

 

Ons programma biedt daarvoor alle garanties. Er is geen competitie met anderen. Het gaat om het verkrijgen van een betere conditie.

Voor het zorgvuldig opbouwen van de conditie wordt gebruik gemaakt van circuittraining. Een uiterst effectieve en gestructureerde vorm van conditietraining. Het 'basiscircuit' bestaat uit circa twintig oefeningen, die in de eerste plaats gericht zijn op het ontwikkelen en verbeteren van de conditionele vaardigheden kracht, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen. Onze SportGezondheids-Centrum biedt alle deelnemers een totaalprogramma aan. Dat betekent dat het programma ook krachttraining omvat. Daarbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige apparaten die geruisloos werken. Het centrum beschikt verder over cardio-apparatuur. Het werken met cardio-apparatuur is er op gericht om het uithoudingsvermogen te vergroten. "Cardio" staat voor hart. Er wordt aanspraak gemaakt op hart en longen. Iedereen kan van deze loopbanden en fietsen gebruik maken, al zal de instelling van het apparaat per deelnemer verschillen.

© 2017 | Design by Phytalis